Seara internationala din tabara din Anglia a debutat cu prestatia grupului nostru de romani.Ne-am incantat publicul dansand o hora romaneasca si cantand la pian si am aplaudat impreuna numele tarii pe care o iubim: Romania.

Grupul nostru de copii frumosi, inteligenti si prietenosi a fost laudat si apreciat de copiii din Rusia, China, Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria, Germania, de profesorii de limba engleza si de tot personalul din tabara.

Pe data de 13 iulie am vizitat castelul Windsor, admirand imbinarea armonioasa a stilurilor gotic, baroc si rococo, castel care este resedinta de weekend preferata a reginei Elisabeth a II- a si unde lucreaza peste 500 de oameni.

Pe data de 15 iulie am vizitat Oxfordul, care ne-a cucerit iremediabil prin imbinarea perfecta dintre romantismul orasului medieval si dinamismul si vivacitatea centrului universitar international.Am vizitat universitatile in care s-a filmat "Harry Potter" si universitatea care l-a format pe JRR Tolkien, autorul seriei "Lord of the Rings". 

Copiii si-au promis ca vor studia peste cativa ani in acest loc de poveste, in care fiecare cladire si fiecare interactiune te ajuta sa devii cea mai buna varianta a ta.

Pe data de 17 iulie am vizitat Londra si am invatat multe lucruri interesante despre Elisabeth Tower sau Big Ben, simbolul cel mai cunoscut si apreciat al Angliei.Am admirat show-urile facute de bikeri profesionisti sau de magicieni si am ramas extrem de impresionati de talentele lor.

Am vizitat de asemenea resedinta regala din Londra, palatul Buckingham, construit de ducele Buckingham in 1703, palat care se mandreste cu 775 de camere splendide si cu cea mai mare gradina din Londra.

Astazi am facut cunostinta cu Brighton, un orasel superb la malul marii, orasel care a fost declarat "the happiest place to live in UK" si care ne-a adus mult soare si multa bucurie in suflete.

Ne bucuram ca putem impartasi cu voi frumusetea experientei noastre din Anglia si avem inca multe povesti si invataminte pe care vi le vom darui cand ne vom intoarce acasa.

Pana cand ne vom revedea, va imbratisam cu mult drag si dor pe toti membrii FAMILIEI NOASTRE ICHB: colegi, profesori, personal, directori.

From England with love!