Concursul Municipal Bright Speakers, organizat de ICHB si ISB in partenerial cu ISMB, ajuns la a 6 - a editie, s-a desfasurat sambata, 13 aprilie, la ISB. A reunit 140 de elevi finalisti din 32 de scoli private si de stat din capitala si ne-a impresionat cu frumusetea proiectelor si a discursurilor prezentate.

Cei 140 de elevi finalisti au prezentat rezultatele proiectelor lor pentru o lume mai buna in discursuri de cate 3 minute fiecare. Proiectele lor  caritabile au inclus voluntariat la Crucea Rosie, Hospice, orfelinate, spitale, scoli din capitala, proiecte ecologice si sustinerea de cluburi de engleza, matematica, romana, Public Speaking sau dans in cadrul scolilor lor. Elevii ne-au dovedit inca o data ca nu esti niciodata prea tanar pentru a avea o voce puternica, pentru a actiona atunci cand identifici o problema in societate si pentru a reprezenta contributie pentru toti cei din jurul tau.

Felicitari organizatorilor, sponsorilor, partenerilor, elevilor si profesorilor pentru un concurs de Public Speaking si Voluntariat de exceptie, care ne face pe toti mai buni si care ii invata pe elevii capitalei sa fie Public Speakeri exceptionali, dar si cetateni proactivi care actioneaza si sunt schimbare pe care vor sa o vada in lume!